dimecres, 1 de desembre del 2010

Alexandria


Buscant e indagant per pàgines webs, trobem una pàgina web, on podem fer recerques de programes per utilitzar-los a la PDI.

Aquesta xarxa (que es fa anomenar Biblioteca per a materials a la PDI) té el nom de Alexandria. És una pàgina molt interessant, perquè apart de poder descarregar programes, les mestres poden pujar jocs o activitats, perquè altres que tinguin una PDI ho puguin baixar i utilitzar a classe amb els nens. Ara bé, per valorar els materials existents o bé, fins i tot, per compartir recursos nous és necessari disposar de nom d’usuari/ària i contrasenya de la XTEC.

Per pujar programes a la web, simplement tenim que anar a l'apartat "Aporta". Si el que volem és baixar un programa, tenim que anar a "Cerca". Una vegada dins ens sortiran varies opcions del que estem buscant. Si el que volem es solament programes per a PDI cliquem a "Materials PDI" --> "Recerca".
Quan entrem aquí, sota, trobarem unes opcions de recerca, per poder especificar millor el que volem trobar.

La veritat és que aquesta pàgina m'ha agradat molt, per que encara que esta en fase de proves, crec que és molt útil. A més no solament es per a Educació Infantil, sinó, que va des de aquesta, fins CFGS i Formació per a persones adultes. També podem veure que avarca tota classe de matèries, com, matemàtiques, artística i cultural, autonomia i iniciativa amb el món... etc.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada