dimecres, 15 de desembre del 2010

Explicació Final del Blog

Com a conclusió de tot el contingut del nostre blog, em fet una petita explicació, un Cmaps i un Windows Movie Maker.

En aquest Cmpastools, trobareu l'ordre de tot el que podem llegir en aquesta entrada:



Què és la PDI? La PDI és la Pissarra Digital Interactiva que ens permet que els nens treballin tocant directament la pantalla amb els dits i les mans, i que puguin fer exercicis tots junts de relacionar... Entre altres coses. Les PDI necessiten tres aparells per poder funcionar:
- L'ordinador.
- El projector.
- La pantalla blanca interactiva.

Tecnologies: Per realitzar la interacció entre els sensors i la superfície de la pantalla de la PDI, existeixen diferents tipus:
- Electromàgnetica: la detecció del camp electromagnètic emès pel punter localitza el punt assenyalat.
- Ultrasons - Infraroja: en entrar en contacte amb la superfície el marcador emet una imatge infraroja, també emet a un receptor una senyal supersònica. El receptor a distància tradueix el punt infraroig a coordenades cartesianes que situen el punter del ratolí.
- Resistiva: la pantalla exterior és deformable al tacte i a la pressió, es produeix una variació de la resistència que fa localitzar el punt assenyalat.


Activitats: Jclic --> Les estacions

Experiència:




La nostra experienència en la recerca d'informació sobre la PDI, a sigut molt interessant perquè fins i tot, després de veure videos relacionats amb aquestes a les escoles, hem arrivat a la conclusió de que l'educació està fent un canvi en el sentit d'integrar les noves tecnologíes en aquesta i aconseguir que el nen s'interessi més per el què la professora els hi ensenya.

Aquesta entrada es creada per totes les components del grup.

1 comentari:

  1. Creiem que és interessant introduir la PDI i les TIC en general a l'aula, ja que és una manera de motivar als nens per aprendre.

    ResponElimina